TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, altıncı sezonunun 206. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Kenan’ın geçirdiği kaza sonrası Kaya Ailesi’nin yaşadığı gelişmeler öne çıkarken, Gedelli’de Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kasabada farklı hikayeler ekrana geldi.
Veysel’in aldığı kararlar, Asuman’a gelen beklenmedik kutu ve Çetin ile Esra’nın Ramazan hazırlıkları bölümde dikkat çeken başlıklar arasında yer aldı.
DİZİLER.COM
TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, altıncı sezonunun 206. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Yeni bölümde hem dramatik hem de gündelik hayata dair gelişmeler yer aldı.
Kaya Ailesi, Kenan’ın geçirdiği kazanın haberini alır. Aile bireyleri gelen haberle büyük bir endişe yaşar.
Ağır yaralanan Kenan’ın durumu ciddiyetini korur. Kenan’ın iyileşip iyileşemeyeceği belirsizliğini sürdürür.
Veysel, abisinin yaşadıklarının ardından intikam almaya karar verir. Bu karar, yaşanacak gelişmelerin önünü açar.
Veysel, olayla bağlantılı kişilerin saklandıkları yeri tespit eder. Bundan sonra atacağı adım merak edilir.
Gedelli’ye Ramazan ayı gelir. Kasabada Ramazan ayının gelişiyle birlikte günlük yaşamda değişiklikler yaşanır.
Sefer, Ramazan ayı için Gedelli’de daha önce yapılmamış bir şeyi hayata geçirmeye karar verir. Bu karar kasabada dikkat çeker.
Asuman’a hiç beklemediği bir anda bir kutu ulaşır. Kutunun içinden çıkanlar yeni bir gelişmenin habercisi olur.
Ramazan ayı için heyecan duyan Çetin, Esra ile birlikte kumanya dağıtımına katılır. İkili birlikte çalışır.
Çetin, Esra’yı mutlu edebilmek için özel bir jest hazırlar. Çetin’in sürprizi bölümün dikkat çeken anları arasında yer alır.