Beşiktaş’ın Marsilya zaferi Fransız basınında! "Marsilya paramparça oldu"
Beşiktaş’ın Marsilya zaferi Fransız basınında! "Marsilya paramparça oldu"
İçeriği Görüntüle

Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle iki haftadır sahalardan uzak kalan Victor Osimhen’in durumu takip edilirken, millî takım sürecine ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı kulübün, Nijeryalı futbolcunun yaklaşan eleme maçlarında oynatılmaması için federasyonla temasa geçtiği öne sürüldü. Score Nigeria’nın haberine göre Nijerya Futbol Federasyonu, Galatasaray’dan gelen bu talebi kabul etmedi.

BAŞAKŞEHİR MAÇININ 33. DAKİKASINDA SAKATLANDI

Osimhen, Süper Lig’in dördüncü haftasında Galatasaray’ın Başakşehir’i 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın 33. dakikasında sakatlanmıştı. Sağ kasığında gerilme ve ağrı tespit edilen golcü, iki haftadır sahalarda yer alamıyor. Yıldız futbolcunun yarın oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında görev yapıp yapamayacağı ise belirsizliğini koruyor.

GALATASARAY’IN TALEBİ MİLLÎ MAÇLARDA OYNAMAMASI

Haberde, Galatasaray’ın Osimhen’in millî ara sonrasında tamamen hazır hale gelmesini hedeflediği belirtildi. Bu doğrultuda kulübün, oyuncunun 2027 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’ndeki iki karşılaşmada forma giymemesi için başvuruda bulunduğu aktarıldı. Madagaskar ve Gine-Bissau ile karşılaşacak Nijerya’nın futbol federasyonunun bu isteğe olumsuz yanıt verdiği ileri sürüldü. Başvuru ve ret kararına ilişkin bilgiler, Score Nigeria’nın haberine dayanıyor.

ERIC CHELLE’DEN 24 KİŞİLİK KADROYA DAVET

Nijerya Millî Takımı Teknik Direktörü Eric Chelle, Osimhen’i 24 kişilik aday kadroya dahil etti. Golcünün aday kadroda bulunması, karşılaşmalarda kesin olarak süre alacağı anlamına gelmiyor. Nijerya, 2027 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri L Grubu’nda 25 Eylül Cuma günü Madagaskar’ı ağırlayacak. Ardından 29 Eylül Salı günü Gine-Bissau deplasmanına çıkacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ