Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Göksel Arsoy'un cenaze töreninde dikkat çeken anlar yaşandı. 90 yaşında hayatını kaybeden ve "Altın Çocuk" lakabıyla tanınan usta oyuncu için Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Nazan Öncel telefonundan kişileri tek tek sildi: "İnceldiği yerden kopsun"
Nazan Öncel telefonundan kişileri tek tek sildi: "İnceldiği yerden kopsun"
İçeriği Görüntüle

Sanat dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende Arsoy, sevenleri ve meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle namazının ardından cenaze namazı kılınan Göksel Arsoy'un naaşı, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SERDAR GÖKHAN'DAN YEŞİLÇAM VURGUSU

Göksel Arsoy'un cenazesine eşi Şükran Gökhan ile birlikte katılan usta oyuncu Serdar Gökhan, Yeşilçam'ın son dönemde yaşadığı kayıplara ilişkin duygularını dile getirdi.

Yeşilçam'daki sanatçı kayıplarına dikkat çeken Gökhan, "Yeşilçam'da yaprak dökümü sürüyor. Sıra bana da gelecek" sözlerini kullandı.

Cenazeye katılan duayen oyuncu Halil Ergün de Göksel Arsoy'un çok özel bir insan olduğunu belirterek yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

CENAZEDE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEYENLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Göksel Arsoy'un cenaze töreninde Serdar Gökhan ile fotoğraf çektirmek isteyen bazı kişiler, usta oyuncunun tepkisiyle karşılaştı.

Tören sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerle ilgilenmek zorunda kaldığını belirten Gökhan, bu nedenle cenaze namazına katılamadığını söyledi.

Yaşananlara tepki gösteren usta oyuncu, "İmam konuşmaya başlamış, hala derdi fotoğraf" sözleriyle sitemini dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi