Güncel

Kahve Dünyası'nın kurucusu Birol Altınkılıç hayatını kaybetti! “En zengin 100 Türk" listesindeydi

Kahve Dünyası ve Altınmarka Grubu'nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Birol Altınkılıç, 66 yaşında hayatını kaybetti. Altınkılıç'ın ailesiyle birlikte bulunduğu Monte Carlo'da kalp krizi geçirdiği öğrenildi

Abone Ol

Kahve Dünyası ile Türkiye'nin önde gelen kakao üreticileri arasında yer alan Altınmarka Grubu'nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Birol Altınkılıç, yaşamını yitirdi. 66 yaşındaki Altınkılıç'ın, doğum günü kutlaması için ailesiyle birlikte Monaco'ya bağlı Monte Carlo'da bulunduğu sırada kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Kalp krizi sonrası müdahale edilen Altınkılıç, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

"EN ZENGİN 100 TÜRK" LİSTESİNDE YER ALMIŞTI

Birol Altınkılıç, 2020 yılında Forbes'ın "En Zengin 100 Türk" listesine girmişti. Altınkılıç'ın söz konusu dönemdeki servetinin yaklaşık 500 milyon dolar olduğu belirtilmişti.

ALTINMARKA GRUBU VE KAHVE DÜNYASI

Altınkılıç tarafından kurulan Altınmarka Grubu, kakao ve çikolata üretiminin yanı sıra Kahve Dünyası markasıyla da faaliyet gösteriyordu.