Tram İzmir'in sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, 12 Temmuz Pazar günü 06.00 ile 18.00 saatleri arasında Konak Tramvayı seferleri yalnızca Fahrettin Altay ile Atatürk Spor Salonu durakları arasında gerçekleştirilecek. Düzenlemenin, İZSU tarafından yürütülecek altyapı çalışması nedeniyle uygulanacağı bildirildi.

NATO Zirvesi sırasında izinsiz eylem! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
NATO Zirvesi sırasında izinsiz eylem! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
İçeriği Görüntüle

ESHOT OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM DESTEĞİ

Açıklamada, Hocazade Camii ile Halkapınar durakları arasındaki ulaşımın ise ESHOT otobüsleriyle sağlanacağı belirtildi. ESHOT otobüslerinin, söz konusu güzergahta yolcu iniş ve binişlerini tramvay duraklarında gerçekleştireceği ifade edildi.

TRAM İZMİR VATANDAŞLARI UYARDI

Tram İzmir tarafından yapılan açıklamada, "Yolcularımızın Dikkatine, Konak Tramvay Hattı'nda, İZSU çalışması nedeniyle 12 Temmuz Pazar günü 06.00-18.00 saatlerinde seferlerimiz Fahrettin Altay-Atatürk Spor Salonu durakları arasında yapılacaktır. Hocazade Camii-Halkapınar durakları arasındaki ulaşım, yolcu iniş/binişini tramvay duraklarında gerçekleştirecek olan ESHOT otobüsleriyle sağlanacaktır. Seyahat planlamalarınızda düzenlemeyi dikkate almanızı rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz" diye aktardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ