Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bakanlıklar arası iş birliğinin ele alındığı bir toplantı gerçekleştirdiklerini duyurdu. Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile her iki bakanlığın bürokratlarının katılımıyla Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi'nde bir toplantı düzenlendiğini belirtti.

GELECEK DÖNEMDEKİ ORTAK ADIMLAR MASAYA YATIRILDI

Toplantıda, iki bakanlığın gelecek dönemde birlikte yürüteceği çalışmalar ile kurumlar arası iş birliği süreçlerinin değerlendirildiği ifade edildi.

MEMİŞOĞLU'NDAN İŞ BİRLİĞİ MESAJI

Sağlık Bakanı Memişoğlu, paylaşımında "Vatandaşlarımızın sağlığı için tüm kurumlarımızla omuz omuza, büyük gayret ve samimiyetle çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza ve değerli ekibine nazik ziyaretleri ile vizyoner katkıları için teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Çeşme'de 40 ülkeden 900 sporcu yarışıyor! Dev turnuva başladı
Çeşme'de 40 ülkeden 900 sporcu yarışıyor! Dev turnuva başladı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: AA