Karşıyaka’da yeni eğitim yılı öncesi seferberlik! 5 anaokulu yenileniyor
Karşıyaka’da yeni eğitim yılı öncesi seferberlik! 5 anaokulu yenileniyor
İçeriği Görüntüle

Menderes Belediyesi, ilçe genelinde temizlik çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda ilçe merkezinde genel temizlik çalışması başlatıldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalarda cadde ve kaldırımlar başta olmak üzere birçok noktada detaylı temizlik yapıldı. Ekipler, ilçe merkezindeki alanları köşe bucak temizledi.

CADDELER VE KALDIRIMLAR TEMİZLENDİ

Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda cadde üzerindeki çöpler toplandı, çöp diplerinde biriken atıklar temizlendi. Cadde boyunca bulunan atıklar ve tozlar ortadan kaldırılırken, temizlik işlemlerinin ardından caddeler baştan sona yıkandı. Çalışmalar sonucunda birçok noktada kapsamlı temizlik gerçekleştirildi.

Menderes’te Köşe Bucak Temizlik! Caddeler Baştan Sona Yıkandı (1)

ÇALIŞMALARIN SÜRECEĞİ BİLDİRİLDİ

Menderes Belediyesi tarafından başlatılan genel temizlik çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde devam edeceği öğrenildi. İlçe genelinde yürütülen uygulamanın farklı bölgelerde de sürdürüleceği belirtildi.

"TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK"

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Menderes Belediyesi Başkan Vekili Asuman Şen, ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattıklarını ifade etti. Şen, “Menderes genelinde temizlik seferberliği başlattık. Caddelerimiz özenle temizlenmeye başladı. Vatandaşlarımıza daha temiz bir Menderes sunmak için planlı çalışmamız devam edecek.” dedi.

BAŞKAN VEKİLİ ŞEN'DEN SORUMLULUK VURGUSU

Menderes Belediyesi Başkan Vekili Asuman Şen, açıklamalarının devamında belediye hizmetlerinin planlı şekilde sürdürüldüğünü belirterek, “Bizim Menderes ve Menderes’li hemşehrilerimize karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumluklarımızın farkındayız. Her çalışmamızı ciddiyetle ve titizlikle planlıyor ve uyguluyoruz. Hizmet yolculuğumuz da bu anlayış ile sürecek. Menderes geleceğe hızla ilerleyecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN