Bir süredir televizyon ekranlarında yer almayan Engin Altan Düzyatan’ın yeni bir projeyle setlere döndüğü açıklandı. Başarılı oyuncunun, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından hazırlanan Go Türkiye mini dizisiyle anlaşma sağladığı belirtildi.

Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası filmi konusu nedir? Oyuncuları kim? İşte detaylar
Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası filmi konusu nedir? Oyuncuları kim? İşte detaylar
İçeriği Görüntüle

ÖZGE GÜREL İLE BAŞROLDE BULUŞACAK

Proje kapsamında Engin Altan Düzyatan’a Özge Gürel eşlik edecek. İki oyuncunun dizide partner olarak yer alacağı ifade edildi. Özge Gürel’in son dönemde dijital platform projelerinde yer aldığı, Engin Altan Düzyatan’ın ise sinema ve televizyon projeleriyle ekranlarda olduğu biliniyor.

GÜNEYDOĞU’DA 5 ŞEHİRDE ÇEKİM YAPILACAK

Mini dizinin yönetmenliğini Hakan Yonat’ın üstleneceği, çekimlerin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde beş farklı şehirde gerçekleştirileceği aktarıldı. Çekimlerin önümüzdeki hafta başlamasının planlandığı bildirildi.

SON PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKMİŞLERDİ

Engin Altan Düzyatan son olarak “Çöp Adam” dizisi ve “Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı” filmiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Özge Gürel ise daha önce “Sipahi” dizisinde yer almış, ayrıca dijital platformda yayınlanan “Siyah Bere” projesiyle gündeme gelmişti.

YENİ PROJE MERAK KONUSU OLDU

Go Türkiye mini dizisinin, hem oyuncu kadrosu hem de çekim yapılacak bölgeler nedeniyle şimdiden ilgi gördüğü belirtiliyor.

(TGRT )

Kaynak: Haber Merkezi