Antalya’da 57 yaşındaki bir kişi, otobüs durağı yakınındaki bankta ölü bulundu. Olay, saat 13.00 sıralarında Antalya Adliyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, durakta bulunan bankta bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

DURAKTA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kişinin nabzının atmadığını tespit ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi verdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sadık P.'nin (57) hayatını kaybettiği belirlendi.

Alevlerin ardından Fethiye’den yürek burkan görüntüler! Havadan ve karadan müdahale edildi
Alevlerin ardından Fethiye’den yürek burkan görüntüler! Havadan ve karadan müdahale edildi
İçeriği Görüntüle

Sabah Adliyedeydi, Öğlen Bankta Ölü Bulundu (2)

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Sadık P.'nin cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan, Sadık P.'nin sabah saatlerinde Antalya Adliyesi’ne bir dosya işlemi için geldiği, işlemlerinin tamamlanmasının ardından durağa geçtiği ve burada bir süre bankta uzandığı öğrenildi.

Kaynak: İHA