Milli sporcu ve serbest dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen, Antalya'da düzenlenen Serbest Dalış Deniz Açıksu Büyükler ve Masterlar Bireysel Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nde birinciliği elde etti.

İLK SIRAYA YERLEŞTİ

Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında gerçekleştirilen organizasyonda mücadele eden Şahika Ercümen, Sabit Ağırlık (CWT) kategorisinde 68 metrelik başarılı dalışıyla ilk sırada yer aldı. 2 dakika 35 saniye süren performansıyla parkuru tamamlayan Ercümen, bu derecesiyle şampiyonluğa ulaştı.

MİLLİ TAKIM İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR

Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen 22 lisanslı sporcunun katıldığı organizasyon dört gün boyunca devam edecek. Şampiyonada sporcular, serbest dalışın farklı disiplinlerinde hem Türkiye şampiyonluğu hem de milli takım kadrosunda yer alabilmek için mücadele edecek.

Karşıyaka’da Ahmet Kandemir’den yönetime sert çıkış! "Bir daha ararlarsa bulamazlar"
Karşıyaka’da Ahmet Kandemir’den yönetime sert çıkış! "Bir daha ararlarsa bulamazlar"
İçeriği Görüntüle

Kaynak: AA