Şarkıcı Demet Akalın, bayram akşamı Yalova’daki konseri öncesinde talihsiz bir kaza yaşadı. Sahneye çıkmadan önce parmaklarını kapıya sıkıştıran Akalın, yaşadığı acı dolu anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının kazayı hafif atlatmış olması sevenlerine rahat bir nefes aldırdı.

Whatsapp Image 20250607 At 123823Jpeg Zd X O C84 Q K Ok0 Zpf78Or Yg

"BÜTÜN GECE BUZ KOVASIYLA SAHNEDEYDİM"

Olayı esprili bir dille aktaran Akalın, “Sahneye çıkarken fotoğrafçımın kulis kapısına sıkıştırdığı parmaklar! İyi ki kopmadı... Bütün gece şarkı arası buz kovası! Bayram acısı bu olsun” ifadelerini kullandı. Yaşadığı kazaya rağmen konseri iptal etmeyen Akalın, sahnede profesyonel duruşuyla dikkat çekti.

ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Demet Akalın, geçtiğimiz hafta dayısının vefatıyla sarsılmıştı. Ailevi üzüntülerin ardından yaşadığı bu kaza, sanatçının zor bir dönemden geçtiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Ancak sahnedeki enerjisi ve hayranlarına gösterdiği performans, tüm aksiliklere rağmen moralini koruduğunu ortaya koydu.

Kaynak: Habertürk 

Kaynak: Haber Merkezi