Manisa’nın Salihli ilçesinde gün boyunca etkili olan sağanak yağış, akşam saatlerinde şiddetini artırdı ve yaşamı olumsuz etkiledi. İlçede akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden yağış, birçok noktada su birikintilerine ve taşkınlara neden oldu. Yağışın etkisiyle Köseali Mahallesi mevkisinden geçen Göbekli Çayı taştı. Taşkın sonrası çevrede bulunan üzüm bağları su altında kaldı. Bölgede tarım arazilerinde ciddi su birikintileri oluştu.
BAZI EVLERDE SU BASKINI YAŞANDI
Karayahşi Mahallesi’nde bazı evlerde su baskınları meydana geldi. Evlerin iç ve çevresinde biriken sular nedeniyle vatandaşlar olumsuz etkilendi. Yeşilyurt Mahallesi’nde ise bir binanın giriş kısmında su birikmesi oluştu. Bu nedenle bina sakinleri evlerine girişte güçlük yaşadı.
ULAŞIMDA AKSAMALAR OLDU
Kurşunlu yolu mevkisinde sağanak yağış nedeniyle bir ağaç devrildi. Devrilen ağaç yolun kapanmasına neden oldu. Salihli Belediyesi ekipleri, yolu yeniden ulaşıma açmak için çalışma başlattı. İlçe genelinde su tahliye ve temizlik çalışmaları sürüyor. Ekiplerin farklı noktalarda müdahalelerine devam ettiği bildirildi.





