Bornova Belediyesi, Cumhuriyet’in ilanının 103. yıl dönümünü Fener Alayı ve Selda Bağcan konseriyle kutlamaya hazırlanıyor. 28 Ekim Çarşamba akşamı düzenlenecek etkinlikler kapsamında İzmirliler, Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyüşe katılacak, ardından Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda düzenlenecek konserde bir araya gelecek. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, tüm İzmirlileri kutlamalara davet ederek, "Cumhuriyet bizim en büyük mirasımız; bağımsızlık meşalesini gururla taşıyan tüm hemşehrilerimizi bu tarihi coşkuyu paylaşmak üzere Bornova'da tek yürek olmaya çağırıyorum" dedi.

FENER ALAYI DÜZENLENECEK

Bornova’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, bir gün öncesinde gerçekleştirilecek etkinliklerle başlayacak. 28 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacak vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Fener Alayı’na katılacak. Cumhuriyetin kazanımlarına ve birliğine vurgu yapılacak yürüyüş, marşlar eşliğinde Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’na kadar devam edecek.

Selda Bağcan 28 Ekim’de Bornova’da Sahne Alacak! (2)

Ege Üniversitesi’nde Türk dünyasını buluşturan sempozyum başladı
Ege Üniversitesi’nde Türk dünyasını buluşturan sempozyum başladı
İçeriği Görüntüle

DJ OLCAY FİDAN VE SELDA BAĞCAN SAHNE ALACAK

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki etkinlik programı saat 20.30’da DJ Olcay Fidan’ın performansıyla başlayacak. Cumhuriyet kutlamaları kapsamında sahne alacak Fidan’ın ardından, saat 21.00’de sanatçı Selda Bağcan konser verecek. Nesiller boyunca dinlenen şarkılarıyla Anadolu ezgilerini dünyaya duyuran Selda Bağcan, konserinde eserlerini Bornovalılar için seslendirecek. Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü kutlamaları, sanatçının performansıyla devam edecek.

Selda Bağcan 28 Ekim’de Bornova’da Sahne Alacak! (1)-1

BAŞKAN EŞKİ TÜM İZMİRLİLERİ BORNOVA’YA DAVET ETTİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü kapsamında düzenlenecek kutlamalar için tüm İzmirlilere çağrıda bulundu. Cumhuriyet’in önemine ve etkinliklerin kapsamına değinen Eşki, “Cumhuriyet, bizim en büyük mirasımız ve geleceğe bıraktığımız en güçlü bağımızdır. Bu yıl, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümünü Bornova’mıza ve İzmir’imize yakışır, çok büyük bir gururla kutlayacağız. Türk müziğinin efsane sesi Selda Bağcan’ı ilçemizde ağırlayacak olmanın ve Fener Alayı’mızda meşalelerimizle tek bir yürek gibi yürüyecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bağımsızlık meşalesini her zaman gururla taşıyan tüm hemşehrilerimizi, ellerinde bayraklarıyla 28 Ekim akşamı Bornova’da buluşmaya ve bu büyük coşkuyu bizimle paylaşmaya çağırıyorum.” diye aktardı.

Kaynak: BÜLTEN