Burak Özçivit’in kız kardeşi evlendi: Düğünde gözler ünlü çifti aradı
Burak Özçivit’in kız kardeşi evlendi: Düğünde gözler ünlü çifti aradı
İçeriği Görüntüle

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Helin Kandemir’in paylaştığı Sevdiğim Sensin dizisinin sezon finali fragmanı yayınlandı. Günlerdir sosyal medyada fragman beklentisi devam ederken, 15. bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu.

SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Dizinin sezon final bölümü 7 Haziran Perşembe akşamı ekranlara gelecek. Yayınlanan tanıtımda Erkan, Dicle’ye duygularını ilk kez açıkça ifade etti. Erkan’ın “Sana bunu daha önce söylemediğim için çok özür dilerim. Çünkü böyle bir sevginin gerçekten var olabileceğini ben de inanmıyordum. Ta ki seni görene kadar. Ben sana aşık oldum” sözleri fragmanın en çok konuşulan anı oldu.

KÖYE DÖNÜŞ VE GEÇMİŞLE YÜZLEŞME

Fragmanda, ablasının Feride olduğunu öğrenen Dicle’nin Erkan ile birlikte kaderlerinin bağlandığı köye gittiği sahneler yer aldı. Köyde yaşanan duygusal gelişmelerde Dicle, Erkan ve Civan’ın Feride’yi köye getirerek geçmişini hatırlatmaya çalıştığı görüldü.

FİNALDE TANSİYON YÜKSELDİ

Tanıtımın son bölümünde Kadir’in, Ferman’a Derya’nın yaşadığını söylemesiyle olaylar yeni bir boyut kazandı. Ferman’ın Derya’yı bulmak için harekete geçmesi, yeni bölüme dair merakı artırdı. Ayrıca Dicle’nin mutluluğunu gölgeleyen çığlık sahnesi, sezon finaline yönelik gerilimi yükseltti.

Kaynak: HABER MERKEZİ