OGM Pictures imzalı TRT 1’in sevilen dizisi “Taşacak Bu Deniz”, ikinci sezon çekimleri için yeniden kamera karşısına geçti. Sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizi, yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin takipçileri yeni sezonu merakla beklerken, çekimlerin başlamasıyla birlikte setten ilk kare de geldi.

SEZON FİNALİ YAPMIŞTI

Adil ve Esme’nin nefret ile tutku arasında gidip gelen çalkantılı aşkını konu alan “Taşacak Bu Deniz”, haziran ayında ekrana gelen 31. bölümüyle sezon finali yaparak yayın hayatına ara vermişti. Yeni sezon öncesinde dizinin oyuncu kadrosu yeniden bir araya gelirken, çekimlerin başlaması hayranları da heyecanlandırdı.

Altınlar için kiralık demişti! Vanlı Kara Haydar’ın Çağla Öz’e taktığı takılar bakın nereden çıktı
Altınlar için kiralık demişti! Vanlı Kara Haydar’ın Çağla Öz’e taktığı takılar bakın nereden çıktı
İçeriği Görüntüle

İLK KARE GELDİ

“Taşacak Bu Deniz” sonunda ikinci sezon için sete çıktı. OGM Pictures’ın TRT 1 için çektiği dizinin ilk klaketli pozu da izleyiciyle paylaşıldı. Dizide Esme karakterini canlandıran Deniz Baysal, Eleni rolündeki Ava Yaman ve Adil karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe, yeni sezonun ilk karesinde birlikte poz verdi.

YORUM YAĞDI

Dizinin ikinci sezon çekimlerinin başladığını gösteren ilk karenin paylaşılmasının ardından sosyal medyada da çok sayıda yorum yapıldı.“Taşacak Bu Deniz” hayranları, paylaşımın altına 'heyecanla bekliyoruz', 'bütün diziler yayına başladı daha bi fragman bile veremediniz', 'başlasın artık' gibi yorumlar bırakarak yeni sezon beklentilerini dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ