Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 23 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık ifadeleri alındı.
10 KİŞİ İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ
Savcılık, Tolga Çam, Ferhan Kaya, Murat Saygı, Enis Ahmet Onat, Emre Tari, Hasan Vatan, Reyhan Küçükyeğen, Mehmet Yıldız, Tessy Ramos Correira ve Rafet Eren Yorulmazer hakkında tutuklama talebiyle sulh ceza hâkimliğine sevk kararı verdi.
1 KİŞİYE ADLİ KONTROL, DİĞERLERİNE YURT DIŞI YASAĞI
Şüphelilerden Ali Efe Bezci için konutu terk etmeme şeklinde adli kontrol istenirken, bazı isimler hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanması talep edildi. Bu isimler arasında Ayşe Hatun Önal, Ahmet Karoğlu, Kerimcan Durmaz, Kenan Doğulu, Beren Saat, Mehmet Cem Karcı, Berdan Mardini, Ozan Doğulu, Yaşar İpek, Enis Arıkan ve Selin Ciğerci’nin de yer aldığı belirtildi.
Şüpheliler hakkında nihai kararın sulh ceza hâkimliği tarafından verilmesi bekleniyor.
Muhabir: Kader Ergin





