Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ üyesi askerlerin baskın düzenlediği 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel, darbe gecesinin izlerini taşımaya devam ediyor. Marmaris ilçe merkezine 8 kilometre uzaklıktaki Turban mevkisinde bulunan otelde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda, 10 yıldır aynı haliyle muhafaza ediliyor.

15 Temmuz'un Tanığı Otelde Darbe Gecesinin Izleri Hala Duruyor! (5)

İKİ ODA 10 YILDIR MÜŞTERİLERE AÇILMADI

Otelin sahibi turizmci Serkan Yazıcı'nın talimatıyla söz konusu iki oda kapatıldı ve o tarihten bu yana hiçbir müşteriye tahsis edilmedi. Odalarda darbe gecesinde meydana gelen kurşun ve el bombası izlerinin korunmaya devam ettiği belirtildi. Pencereler kırık haliyle muhafaza edilirken, duvarlarda ve odalardaki eşyalarda da kurşun izleri dikkat çekiyor.

15 Temmuz'un Tanığı Otelde Darbe Gecesinin Izleri Hala Duruyor! (6)

Araç sahiplerine klima uyarısı! Uzmanı uyardı: Yaz aylarında sorunlar büyüyor
Araç sahiplerine klima uyarısı! Uzmanı uyardı: Yaz aylarında sorunlar büyüyor
İçeriği Görüntüle

KURŞUN İZLERİ TEK TEK NUMARALANDIRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibinde görev yapan ve darbeci askerlerle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Mehmet Çetin'in kaldığı odada bulunan 40 kurşun izi tek tek numaralandırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı odada ise darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu oluşan 80'in üzerinde mermi izi bulunuyor. Her iki oda da 15 Temmuz 2016 gecesinin izlerini taşıyacak şekilde korunmaya devam ediyor.

15 Temmuz'un Tanığı Otelde Darbe Gecesinin Izleri Hala Duruyor! (2)

Kaynak: DHA