Balıkesir Edremit’te, Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla Kazdağları eteklerinde Talimalanı mevkiinde düzenlenen etkinlikte 2 bin kızılçam fidanı toprakla buluşturuldu.
ÖĞRENCİLER VE PROTOKOL ÜYELERİ DOĞA İÇİN BULUŞTU
Etkinliğe Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, kamu kurum temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Katılımcılar, fidanları dikerek Kazdağları’nın yeşiline katkı sağladı.
FİDAN DİKİMİNDE TEKNİK BİLGİ PAYLAŞIMI
Edremit Orman İşletme Şefi Fatih Şahin, etkinlikte fidan dikiminin doğru tekniklerle yapılmasının önemine değinerek katılımcılara uygulamalı bilgiler verdi. Açıklamaların ardından öğrenciler ve protokol üyeleri fidanları toprakla buluşturdu.
HATIRA FOTOĞRAFLARIYLA ETKİNLİK TAMAMLANDI
Fidan dikimi sonrası, etkinliğe katılanlar günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi. Kazdağları eteklerinde gerçekleştirilen bu organizasyon, doğa ve çevre bilincinin güçlendirilmesine katkı sağladı.




