TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu’nun iç saha maçlarını yeni sezonda da İzmir merkeze yaklaşık 70 kilometre uzaklıktaki Torbalı’daki Serpil Hamdi Tüzün Sahası’nda oynayacağı öğrenildi. Bu karar, takımın sadık taraftarları arasında tepkiye yol açtı. Taraftarlar, merkeze uzak mesafedeki tesisin maçlar için uygun olmadığını savunuyor.

Trabzonspor zirveye kilitlendi: Teknik direktör Tekke’den özel planlar Trabzonspor zirveye kilitlendi: Teknik direktör Tekke’den özel planlar

Altınordu2

YÖNETİM KARARINI SÜRDÜRÜYOR

Altınordu yönetimi ise yeni sezonda mevcut tesisi kullanmaya devam etme kararı aldı. Geçmiş sezonlarda tesisin 2. Lig standartlarına uyum sağlaması amacıyla gişe, turnike sistemi, misafir seyirci ve protokol tribünleri gibi önemli yenilikler yapıldı.

TORBALI’DA KALICI OLMAK İSTİYOR

Geçen sezon Torbalı’daki sahada 18 resmi maç oynayan Altınordu, bu sezon da rakiplerini aynı yerde ağırlamaya devam edecek. Kulüp, takımın performansını bu tesiste sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak: DHA