Voleybol Kadınlar CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonunda Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan temsilcisi Savino Del Bene ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Savino Del Bene, etkili oyunuyla ilk seti 25-20 kazanarak 1-0 öne geçti.

ECZACIBAŞI DENGEYİ KURDU

İkinci sette oyuna ağırlığını koyan Eczacıbaşı Dynavit, Stysiak ve Ebrar Karakurt’un etkili performansıyla seti 25-20 alarak skoru 1-1 yaptı.

Endrick kararını verdi: Fenerbahçe transferinde ibre tersine döndü
Endrick kararını verdi: Fenerbahçe transferinde ibre tersine döndü
İçeriği Görüntüle

ÜÇÜNCÜ SETTE ÜSTÜNLÜK

Üçüncü sette kontrolü eline alan Eczacıbaşı, rakibin hatalarını da değerlendirerek seti 25-17 kazandı ve 2-1 öne geçti.

DÖRDÜNCÜ SETTE EŞİTLİK

Dördüncü sette Savino Del Bene oyuna geri döndü ve seti 25-21 kazanarak durumu 2-2’ye getirdi. Final setinde 6-3’lük üstünlük yakalayan Eczacıbaşı Dynavit, üstün oyununu sürdürerek seti 15-8 kazandı ve maçı 3-2 ile tamamladı. Bu sonuçla Eczacıbaşı Dynavit, CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi’nde finale yükseldi.

Kaynak: AA