Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Ramazan Bayramı’nda Örnekköy Şantiye Tesisleri’nde belediye personeliyle bayramlaştı. Temizlik ve Fen İşleri Şantiyelerini ziyaret eden Başkan Ünsal ikinci buluşmayı ise belediyenin ana binasında gerçekleştirdi.

“KURUMUMUZA DUYDUĞUMUZ AİDİYET…”

Karşıyaka Belediyesi’nin güçlü bir kurum kültürüne sahip olduğunu vurgulayan Ünsal, “Bizi güçlü ve sağlam kılan en önemli unsur, kurumumuza duyduğumuz aidiyet ve birbirimize duyduğumuz güvendir. Bu ortak değerler sayesinde kentimize en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Sıcak gülümsemeleri ve samimi sohbetleri için tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

“GÜZELLİKLERE VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Başkan Ünsal, “Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor; sevinç ve umutla karşıladığımız bu özel günlerin hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramın, toplumsal dayanışmayı güçlendirmesini, kalplerimizi barışla birleştirmesini ve paylaştıkça çoğalan güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: BÜLTEN