Bayraklı Belediyesi tarafından ilçenin farklı mahallelerinde düzenlenen Mahalle Şenlikleri devam ediyor. Çocukların kendi mahallelerinde oyun oynayabilmesi, sosyalleşmesi ve aileleriyle birlikte vakit geçirebilmesi amacıyla düzenlenen etkinliklerin yeni adresi Gümüşpala olacak. Mahalle Şenliği, 2 Eylül Çarşamba günü 18.00-20.30 saatleri arasında Gümüşpala Mahallesi Pazar Yeri yanı halı sahada gerçekleştirilecek.

Dünya Barış Günü’nde Konak’ta anlamlı buluşma! Güvercinler gökyüzüne bırakıldı
Dünya Barış Günü’nde Konak’ta anlamlı buluşma! Güvercinler gökyüzüne bırakıldı
İçeriği Görüntüle

OYUN VE YARIŞMALARLA DOLU PROGRAM

Gümüşpala’daki şenlikte çocuklara yönelik farklı etkinlikler düzenlenecek. Katılımcılar yüz boyama ve kil atölyelerine katılabilecek. Akıl ve zeka oyunlarının da yer alacağı programda çocuklar çeşitli yarışmalarda mücadele edecek. Survivor parkuru, penaltı atışları, çuval yarışı ve halat çekme etkinlikleriyle çocuklara yönelik hareketli aktiviteler gerçekleştirilecek.

MASKOT GÖSTERİSİ VE DJ PERFORMANSI

Mahalle Şenliği yalnızca oyun ve yarışmalarla sınırlı kalmayacak. Program kapsamında maskot gösterileri de gerçekleştirilecek. “Ayten Abla ile Hayal Sahnesi” etkinliğinin yanı sıra DJ performansı da şenlik programında yer alacak. Bayraklı Belediyesi, etkinliklerle çocukların kendi mahallelerinde aileleriyle birlikte sosyal ve eğlenceli zaman geçirebilecekleri ortam oluşturmayı hedefliyor.

BAŞKAN ÖNAL’DAN DAVET ÇAĞRISI

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Mahalle Şenlikleri ile çocukların yaşadıkları mahallelerde eğlenmelerine ve aileleriyle birlikte vakit geçirmelerine imkan sağladığını belirterek, “Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme bizim için her şeyden daha değerli. Mahalle Şenliklerimizi ilçemizin farklı noktalarına taşıyarak çocuklarımızı kendi mahallelerinde oyun, eğlence ve birbirinden güzel etkinliklerle buluşturuyoruz. Amacımız, her çocuğumuzun yaşadığı yerde güvenli ve keyifli sosyal alanlara ulaşabilmesini sağlamak. Gümüşpala’da da çocuklarımız ve ailelerimizle birlikte güzel bir akşam geçireceğiz. Tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi Mahalle Şenliğimize bekliyorum” dedi.

Kaynak: BÜLTEN