Deprem tahminleri ve açıklamalarıyla kamuoyunun yakından tanıdığı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, bu kez katıldığı bir etkinlikte yaşanan sıra dışı anlarla gündeme geldi.
76 yaşındaki Üşümezsoy, ödül töreni sırasında sahneye davet edildi. Konuşması sırasında üzerini çıkaran Üşümezsoy, kaslarını salondaki davetlilere gösterdi.
SAHNEDE ÜZERİNİ ÇIKARIP KASLARINI GÖSTERDİ
Etkinlikte sahneye çıkan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, fiziksel görünümünü sergilemek amacıyla üzerini çıkardı. Üşümezsoy'un kaslarını göstermesi salondaki davetlilerin dikkatini çekti.
Deprem konusundaki değerlendirmeleriyle sık sık gündeme gelen Üşümezsoy'un etkinlik sırasında gerçekleştirdiği bu hareket, katılımcılar açısından beklenmedik bir an oldu.

DAVETLİLERİN ŞAŞKINLIĞI KAMERAYA YANSIDI
Üşümezsoy'un sahnede üzerini çıkarması salonda şaşkınlık yarattı. 76 yaşındaki akademisyenin sahnedeki görüntüsü etkinliğin dikkat çeken anları arasında yer aldı.
Üşümezsoy, kaslarını gösterdiği anların ardından "Öleceğiz ama böyle genç olarak ölmemiz lazım" sözlerini söyledi.





