Sosyal medyada çektiği videolarla sık sık gündeme gelen ünlü TikTok fenomeni Mika Raun, Dubai tatilinde ölümden döndü. Estetik operasyonları, cinsiyet geçiş süreci ve özel hayatıyla magazin dünyasında sıkça konuşulan Raun, geçirdiği kaza sonrası gözyaşlarına boğuldu.

Tatil Keyfi Kâbusa Döndü

Sevgilisi Batu ile Dubai’de tatilde olan Mika Raun, eğlence amacıyla bindiği bir araçta talihsiz bir kaza geçirdi. Eğlence aracı hareket halindeyken kafasını ve kısa süre önce estetik yaptırdığı burnunu sert şekilde çarpan Raun, kazanın ardından büyük panik yaşadı. Kanlar içinde kalan fenomen, yaşadığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Gezi Parkı Eylemleri soruşturmasında tutuklu menajer Ayşe Barım Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi Gezi Parkı Eylemleri soruşturmasında tutuklu menajer Ayşe Barım Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi

Mika

Yaşadığı şoku gözyaşlarıyla anlatan Raun, “Şu arkada gördüğümüz şeye bindik. Ve ben kafamı, burnumu çarptım. Her yer kan içindeydi. Hemen çıkardılar beni” sözleriyle yaşadığı korku dolu anları aktardı. Ağlayarak burnunun kırıldığını düşündüğünü söyleyen Mika Raun, sağlık durumu hakkında bilgi almak için otele döner dönmez doktor çağırdı.

Otelde çektiği bir diğer videoyla gelişmeleri aktarmayı sürdüren Raun, “Otele geçiyoruz, doktor geliyor. Umarım burnum kırılmamıştır” diyerek yaşadığı endişeyi dile getirdi. Burnuna son dönemde estetik yaptırdığı bilinen fenomenin geçirdiği kazanın sonuçları ise yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Gerçek Gündem

Kaynak: Haber Merkezi