1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Futbol Kulübü, teknik direktör Burhan Eşer ile sözleşme yeniledi. Yeşil-beyazlı ekip, genç teknik adamla 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Geçen sezon bahis soruşturması kapsamında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 6 ay hak mahrumiyeti cezası alan Burhan Eşer için düzenlenen imza töreni Bodrum İlçe Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Törene Bodrum FK Başkanvekili Selahattin Polat ve Burhan Eşer katıldı. İmzaların atılmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.

"YENİDEN ARZULANAN NOKTAYA GETİRİRİZ"

İmza töreninde konuşan Bodrum FK Başkanvekili Selahattin Polat, Burhan Eşer ile yeniden anlaşmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Polat, "Hocamız burada futbolculuktan antrenörlüğü geçiş yaptı. Ardından teknik direktörümüz oldu. Çok güzel de bir sezon geçirdi. Biz ilk dönemde kendisiyle bir yıllık bir sözleşme yapmıştık. Bu sene yeniden kendisiyle anlaştık, o da her türlü fedakarlıkta bulundu. İki senelik bir sözleşme daha imzaladık" dedi. Yeni sezon öncesi farklı bir anlayışla yola çıkacaklarını ifade eden Polat, "Bu sene farklı bir düşünceyle, farklı bir anlayışla yeni bir sezona başlıyoruz. Biz yönetim olarak el ele, sırt sırta vererek birlikte inşallah tekrar Bodrum FK'yı yeniden arzulanan noktaya getiririz. Tekrar bir Süper Lig havasına girip, Süper Lig'i yaşatırız. Bodrum’un güzel insanlarına, Bodrum halkına Süper Lig sevinci yaşatırız. Bunun için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılılarda Eroğlu sevinci! Karşıyaka yıldızlarını bırakmıyor
Yeşil-kırmızılılarda Eroğlu sevinci! Karşıyaka yıldızlarını bırakmıyor
İçeriği Görüntüle

"ÖNCELİĞİM HEP BODRUM FK OLDU"

Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer ise geçen sezon zorlu bir dönem geçirdiklerini ancak Süper Lig hedefinden vazgeçmediklerini söyledi. Genç oyuncuların takıma kazandırılmasının önemli olduğunu belirten Eşer, "Bodrum FK'nın geleceğini kurtaracak genç oyuncuları kazandırdık. Hepsi de bildiğimiz, tanıdığımız oyunculardı. İnşallah bu serüven devam edecek. 4 ya da 5 farklı takımlardan teklif almama rağmen önceliğim hep Bodrum FK oldu. Çünkü ben burada futbolculuğumda takım kaptanlığı yaptım. Şampiyonluklar yaşadım. Bodrum FK benim için farklı bir kulüptür. Kulüpten daha ziyade benim için benim takımımdır. Bütün gelen tekliflere önceliğim Bodrum FK dedim. Hiç kimseyle görüşmeyeceğimi söyledim" ifadelerini kullandı.

"YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAYACAĞIZ"

Süper Lig hedefinin sürdüğünü vurgulayan Burhan Eşer, açıklamalarını "Bodrum FK çatısı altında devam edeceğimi biliyordum. Yarım kalan hikayeyi tamamlamak için buradayım. Hepimiz adına güzel bir sezon geçiririz. Geçen sene yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak için uğraşacağız. Bu sene çok zor bir lig olacak. Bu zor ligde hepinize ihtiyacımız olacak. Özellikle taraftarlarımıza, Bodrum'daki halka, yerel yönetimlere, hepsine çok ihtiyacımız olacak. Çünkü Süper Lig'den gelen takımlar, çıkan takımlar çok güçlü. Bodrum FK her zaman hedefi yukarılarda olan bir kulüp. Ben bu kulübün çatısı altında başarıyı yakalayacağıma inanıyorum. Bu kulübün kültürünü biliyorum. Elbette sezon zor olacak ancak güzel de olacak" sözleriyle tamamladı.

Kaynak: DHA