Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra geleceği merak edilen Domenico Tedesco’nun yeni takımı belli oldu. İtalyan teknik adam, Serie A ekiplerinden Bologna ile 2+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Geride kalan sezonda Fenerbahçe’nin başında 45 maça çıkan 40 yaşındaki Tedesco, sarı-lacivertli ekipte 26 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyetlik performans sergilemişti.

Necati Ateş’ten gece yarısı transfer bombası! Galatasaray ve Leao için flaş iddia Peki Necati Ateş kimdir Hangi takımlı?
Necati Ateş’ten gece yarısı transfer bombası! Galatasaray ve Leao için flaş iddia Peki Necati Ateş kimdir Hangi takımlı?
İçeriği Görüntüle

BOLOGNA RESMEN AÇIKLADI

İtalya Serie A temsilcisi Bologna, Domenico Tedesco’yu takımın başına getirdiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada Tedesco ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Fenerbahçe macerasının ardından yeniden İtalya’da görev alacak olan genç teknik adamın, Bologna’da nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

FENERBAHÇE KARNESİ

Domenico Tedesco, Fenerbahçe’de geride kalan sezonda 45 karşılaşmada takımın başında sahaya çıktı.

Tedesco yönetimindeki sarı-lacivertliler bu süreçte 26 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. İtalyan teknik adam, Fenerbahçe sonrası kariyerine Bologna’da devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi