Almanya’nın Brandenburg eyaletine bağlı Barnim bölgesinde dün akşam saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Biesenthal şehri yakınlarındaki kırsal yolda ilerleyen otomobilin sürücüsü, önündeki araçları geçmek için karşı şeride geçti. Frankfurt an der Oder bölge polisinin aktardığı bilgilere göre sürücü, sollama manevrasını tamamlayamadan karşı yönden gelen motosikletli grupla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmada motosiklet konvoyunun ön sıralarında bulunan üç sürücü ile sürücülerden birinin arkasında bulunan kadın yolcu hayatını kaybetti.

OTOMOBİL ALEV ALDI

Çarpışmanın ardından otomobilde yangın çıktı ve araç alevler içinde kaldı. Araçta sıkışan sürücü, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaralı olarak çıkarıldı. Ağır yaralandığı belirtilen sürücü daha sonra hastaneye kaldırıldı. Konvoyun en arkasında ilerleyen dördüncü motosiklet ise sürücüsünün son anda yaptığı manevrayla kazadan kurtuldu. Bu motosiklette bulunan sürücü ve yolcunun şok geçirmesi üzerine olay yerinde her ikisine de tıbbi müdahalede bulunuldu.

YOL 3 SAATTEN FAZLA KAPALI KALDI

Kazanın ardından L200 karayolu, güvenlik gerekçesiyle her iki yönde 3 saatten fazla süreyle trafiğe kapatıldı. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve acil sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerindeki görüntüler, görev yapan sağlık çalışanlarını da etkiledi. Bazı ekip üyelerine, karşılaştıkları travmatik görüntüler nedeniyle psikolojik destek verildi.

İşçi servisleri çarpıştı: Ölü ve çok sayıda yaralı var
İşçi servisleri çarpıştı: Ölü ve çok sayıda yaralı var
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA