İZDOĞA işçilerinden alacak çıkışı! Dava hazırlığı başladı
İZDOĞA işçilerinden alacak çıkışı! Dava hazırlığı başladı
İçeriği Görüntüle

Göztepe Spor Kulübü tarafından hayata geçirilen ve sezon boyunca İzmir genelindeki okullarda öğrencilerle buluşan "Şehrimin Takımı" projesi, karne dönemine özel etkinliklerle çocuklarla yeniden bir araya geliyor. "Karneni Getir Hediyeni Götür" sloganıyla düzenlenecek organizasyon kapsamında öğrenciler, karneleriyle birlikte Göztepe stantlarını ziyaret ederek kendileri için hazırlanan sürpriz hediyeleri alabilecek.

35 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞILDI

Hayata geçirildiği günden bu yana yaklaşık 35 bin öğrenciye ulaşan proje, çocukların sporla iç içe büyümesine, Göztepe sevgisini tanımasına ve kent aidiyetinin güçlenmesine katkı sağladı. Sezon boyunca okul ziyaretleri, maç günü organizasyonları ve çeşitli etkinliklerle öğrencilerle buluşan proje, sezon finalini de yine çocuklarla birlikte gerçekleştirecek.

ETKİNLİKLER ÜÇ FARKLI NOKTADA DÜZENLENECEK

Karne etkinlikleri kapsamında kurulacak Göztepe stantları şu tarihlerde öğrencileri ağırlayacak:

26 Haziran – Fahrettin Altay Meydanı
27 Haziran – Konak Meydanı
28 Haziran – Optimum AVM Açık Otoparkı

Karnesiyle standa gelen öğrenciler, QR kod üzerinden dijital sertifika işlemlerini tamamladıktan sonra Göztepe tarafından hazırlanan hediyelerini teslim alabilecek.

Göztepe Spor Kulübü, "Şehrimin Takımı" projesi aracılığıyla çocukların yalnızca maç günü atmosferini deneyimlemelerini değil, aynı zamanda spor kültürü, aidiyet duygusu ve kent bilinciyle yetişmelerini desteklemeyi amaçlıyor.

Kaynak: İHA