İzmir'in Torbalı ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin pompalı tüfekle vurulduğu, bir kişinin ise darbedildiği bildirildi. Edinilen bilgilere göre, ilçe merkezinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada N.C. ve R.Y. pompalı tüfekle yaralanırken, M.C. darbedildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

18 Yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari Fethiye'de yakalandı!
18 Yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari Fethiye'de yakalandı!
İçeriği Görüntüle

KAVGANIN NEDENİ ALACAK VERECEK MESELESİ

Olayla ilgili çalışma başlatan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavganın iki grup arasında yaşanan alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle çıktığını belirledi.

3 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Polis ekipleri, olayın ardından kaçtığı belirlenen şüpheliler Ö.K., D.K. ve A.K.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Yetkililer, hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını bildirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA