Kahramanmaraş'ın Bulutoğlu Mahallesi'nde, kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta inşa edilen cam teras, birçok ilden gelen ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Şehri yüksekten görebilme imkanı sunan bu özel mekan, son üç günde yaklaşık 50 bin kişiyi ağırladı.

Ali Kayası Cam Terası

ZİYARETÇİLER BÜYÜLENDİ

Cam teras, ziyaretçilerine eşsiz bir manzara sunuyor. Trabzon'dan Ramazan Bayramı tatili için Kahramanmaraş'a gelen Mehmet Fatih Çalık, bu tesisi ilk defa ziyaret ettiğini belirterek, "Manzarası ve yüksekliği bizi gerçekten etkiledi. Kahramanmaraş'a gelmek isteyen herkesin burayı görmesini tavsiye ederim" dedi. Çalık, eşiyle birlikte bayram tatilini en güzel şekilde değerlendirdiklerini söyledi.

Bursa'dan gelen Salim Çınar ise doğa aşığı olduğunu ve Ali Kayası Cam Seyir Terası'ndaki manzaradan etkilendiğini ifade etti. "Doğanın yeşil rengi beni büyüledi. Burada geçirdiğimiz zamanı çok beğendik ve dönerken, arkadaşlarıma Kahramanmaraş’ı ve özellikle yemek kültürünü tavsiye edeceğim" ifadelerini kullandı. 

Aydan Akkök, bayram tatilini ailesiyle birlikte Kahramanmaraş’ta geçirdiğini belirterek, "Çocuklarım ve yeğenlerimle birlikte buraya geldik. Manzara ve doğa gerçekten çok güzel. Belediyenin burada böyle bir tesis kurmuş olması harika bir şey" diye konuştu.

Kaynak: AA