İzmir’in ve Türkiye’nin çiçek başkenti Bayındır’da bu yıl 27. kez düzenlenen Uluslararası Çiçek Festivali, üçüncü gününde de tüm hızıyla ve dolu dolu geçiyor. Yurdun dört bir yanından gelen binlerce ziyaretçi, ilçenin rengarenk sokaklarında festival coşkusuna ortak oluyor.

MEYDANLAR DOLDU

Baharın gelişini görsel bir şölene dönüştüren festival kapsamında, Bayındır'ın sokakları ve meydanları büyük bir ziyaretçi akınına uğradı. Çiçek üreticilerinin emekle hazırladığı stantları gezen ve baharın eşsiz kokuları eşliğinde alışveriş yapan misafirler, ilçeye büyük bir enerji kattı. Gündüz saatleri boyunca devam eden etkinlikler, sergiler ve üretici pazarları, festivalin hem kültürel hem de ekonomik anlamda ne kadar verimli geçtiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

MELEK MOSSO SAHNEDE

Gün boyu etkinlik alanlarında vakit geçiren ve festivalin tadını çıkaran on binlerce misafir, akşam saatlerinde ise müzikle buluşacak. Festivalin üçüncü gün programı kapsamında, bu akşam saat 21.30'da Bayındır Şehir Stadyumu'nda pop müziğin sevilen isimlerinden Melek Mosso sahne alacak. Stadyumda gerçekleştirilecek olan dev konsere yoğun katılım bekleniyor.

Urla'da belediye kendi bankını üretmeye başladı! Milyonlarca lira tasarruf sağlanıyor
Urla'da belediye kendi bankını üretmeye başladı! Milyonlarca lira tasarruf sağlanıyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: BÜLTEN