Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, verdiği son röportajda yeni bir ilişki yaşadığını ve evlilik planı yaptığını açıkladı. Evrim Akın’ın programına konuk olan Murat Övüç, ilişkisiyle ilgili yaptığı açıklamada “Evleniyorum” ifadelerini kullandı. Övüç, “Yeni bir birlikteliğim var. İzmirli bir hanımefendi. Çok da güzel gidiyor bu. İnşallah yakında ciddi anlamda Burakcan ve gelinim de onay verirse evleneceğim. Kasımın 22'si gibi bir nikah, kendi aramızda...” sözleriyle süreci anlattı.

Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber!
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber!
İçeriği Görüntüle

İLİŞKİSİNE DAİR DETAYLAR

Övüç, ilişkisinin kendisi için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, “Beni Murat Övüç olduğum için seviyor. Sanatçı Murat Övüç olduğum için değil. Hapishane döneminde o kadar birbirimizi anladık ki... o kadar benim dilim oldu ki o kadar güç destek verdi ki...” ifadelerini kullandı.

“BANA HER GÜN YENİ BİR ŞEY ÖĞRETİYOR”

Yeni ilişkisi hakkında konuşan Övüç, “Çıktıktan sonra dedim ki ‘Ben seninle evleneceğim’... Bana her gün yeni bir şey öğretiyor. Beni her gün hayata bağlamak adına bir şey söylüyor” dedi.

“DEVRELERİMLE OYNUYOR”

Övüç, sevgilisinin mütevazı yaklaşımından etkilendiğini belirterek, “O kadar fethediyor ki beni... devrelerimle oynuyor. Çok küçük şeylerle mutlu oluyor. Kalbim pır pır pır” dedi.

DÜĞÜN PLANLARI

Murat Övüç, düğün için planladıkları yer hakkında da bilgi verdi. Övüç, “En güzel yerde yapacağım. İzmir’de Çeşme’de bir otelde olacak. Olursa Bodrum’daki evde yaşayacağız” ifadelerini kullandı. Ayrıca işlerini azaltmayı düşündüğünü de belirten Övüç, yeni hayat düzenine geçmeyi planladığını söyledi.

(ODA TV)

Kaynak: Haber Merkezi