Şafak Sezer’in uzun bir aranın ardından tiyatro sahnesine döneceği “Karanlıkta Kumpas”, ilk gösterimini İzmir’in Aliağa ilçesinde gerçekleştirecek. Aliağa Sanat Günleri kapsamında sahnelenecek oyun, 28 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nda tiyatroseverlerle buluşacak.
SEYİRCİ DE HİKAYENİN PARÇASI OLACAK
“Karanlıkta Kumpas”, izleyiciyi doğrudan hikayenin içine dahil eden interaktif kurgusuyla sahnelenecek. Şiddetli bir kar fırtınası sırasında izole bir çiftlik evinde meydana gelen cinayetle başlayan hikâyede, seyirciler de soruşturmanın bir parçası haline gelecek.- İzleyiciler şüphelileri sorgulayacak, elde edilen ipuçlarını değerlendirecek ve olayın çözümüne katkıda bulunacak. Oyunun finaline ise seyircilerin vereceği kararlar yön verecek.
GÜÇLÜ OYUNCU KADROSUYLA SAHNEDE
Ali Erkan Ersezer’in kaleme aldığı, Ebru Kara’nın yönettiği “Karanlıkta Kumpas”ta Şafak Sezer’in yanı sıra Şebnem Özinal, Zeynep Kankonde, Özgür Özgülgün, Burak Alkış, Deniz Oral, Ömür Arpacı ve Bensu Begoviç rol alıyor.
İLK GÖSTERİM 28 AĞUSTOS’TA
Oyun, Aliağa Sanat Günleri kapsamında 28 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nda perde açacak. “Karanlıkta Kumpas”, ilk gösterimiyle Aliağalı tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Oyunun ilk gösterimine basın mensupları da davet edildi. Basın protokolünde gerekli yer ve oturma düzeninin oluşturulabilmesi için katılım sağlayacak basın mensuplarının kişi sayısıyla birlikte katılım durumlarını +90(555) 813 04 36 numaralı telefona bildirmeleri istendi.





