EGE TELGRAF - Koç Healthcare’in 100 yılı aşkın sağlık deneyimini Ege Bölgesi’ne taşıyan İzmir Amerikan Hastanesi, Balçova’da düzenlenen törenle hizmete açıldı. Koç Topluluğu’nun 100. yılı kapsamında hayata geçirilen uluslararası nitelikteki sağlık yatırımı, ileri sağlık teknolojileri, uzman kadrosu ve hasta odaklı yaklaşımıyla bölgenin sağlık altyapısına önemli katkı sunmayı hedefliyor. Hasta bakım ve tedavisinde mükemmeliyet anlayışıyla faaliyet gösteren Amerikan Hastanesi’nin yeni yatırımı, İzmir ve çevre illerden gelecek hastalara kapsamlı sağlık hizmeti sunacak.

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BULUŞTU

Açılış töreni, sağlık sektörünün yanı sıra iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini de bir araya getirdi. Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel ve Koç Healthcare CEO’su Erhan Bulutcu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç birlikte katıldı. İzmir protokolünü ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay temsil etti. Törende çok sayıda davetli ve sektör temsilcisi de yer aldı.

Koç Topluluğu’nun 100. Yıl Hediyesi Balçova’da! Amerikan Hastanesi Görkemli Törenle Açıldı (3)

RAHMİ KOÇ’TAN EGE VURGUSU

Törende konuşan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, İzmir’de böyle bir yatırımı hayata geçirmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Rahmi Koç, bölge halkına güvenilir, yüksek nitelikli ve sürdürülebilir sağlık hizmeti sunma hedeflerinin önemli bir adımını attıklarını belirterek, ileri sağlık teknolojileri ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla oluşturulan ekosistemin tüm Ege Bölgesi’ne katkı sağlayacağını ifade etti.

Koç Topluluğu’nun 100. Yıl Hediyesi Balçova’da! Amerikan Hastanesi Görkemli Törenle Açıldı (2)

Çocuğunuz sürekli hapşırıyorsa dikkat! Haftalarca geçmeyen burun akıntısının nedeni bu olabilir
Çocuğunuz sürekli hapşırıyorsa dikkat! Haftalarca geçmeyen burun akıntısının nedeni bu olabilir
İçeriği Görüntüle

TUGAY GEÇMİŞE GİTTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da konuşmasında meslek hayatına dair özel bir anısını paylaştı. Doktorluk kariyerinin başlangıcında üç ay boyunca Amerikan Hastanesi’nde eğitim aldığını söyleyen Tugay, kurumun köklü sağlık kültürünü yakından tanıma fırsatı bulduğunu anlattı. Tugay, uluslararası standartlarda hizmet verecek bu büyük sağlık yatırımının İzmir’e kazandırılmasından dolayı Koç Ailesi’ne teşekkür ederek, hastanenin kent ve bölge için önemli bir değer olacağını vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ